sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Club Uchimurina

Haku päällä "Hei minä muistan tuon! Se oli silloin kun minä..."
Ystävämme Herra ja Rouva P naapuriosavaltiosta kutsuivat itsensä kylään viikonlopuksi. Sopi toki oikein mainiosti meillekin, sillä ovat kivaa seuraa eikä tarvitse touhottaa liikoja. Eivät tule tekemään mitään "valkoinen käsine" -pyyhkäisyjä nurkkiin, vaan tämä on enemmän sellaista yhdessäoloa, joka vaihtelee muotoaan ameeban mukaan eli mikä kulloinkin sattuu kiinnostamaan. Molempien perheiden junioreiden kauhuksi/häpeäksi saimme tällä kertaa päähämme ruveta kuuntelemaan musiikkia lähinnä 70-luvulta ja vielä - voi hirvitys - tanssimaan sen tahtiin. Netti on oiva väline tehdä löytöretkiä vanhan tutun musiikin maailmaan. Onneksi emme asu kerrostalossa, sillä meno oli aika vauhdikasta.

Vaikka juniorit tosiaan yrittivät välttää meitä parhaansa mukaan, niin kyllä heillä oli antennit ylhäällä, sillä heti jos tuli nykyhitejä tuutista, niin kaverit ilmaantuivat koloistaan "Ai, te tiedätte tuonkin????" -tyyliin. Ei me nyt niin menneeseen olla jämähdetty. Sanoisin kauniisti, että musiikkimakumme kattaa useita vuosikymmeniä...



Olin käynyt yhdessä Farmer´s Marketissa ostoksilla kuultuani tästä hunnien odotettavissa olevasta maihinnoususta ja hankin muutamaa lajia juustoa, viiniä, viinirypäleitä, savukalaa, selleriä ja patonkia ja ne osoittautuivat sopivaksi appeeksi vauhdittamaan tanssiaskelia.

Lauantai-illan Huumaa!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti