sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Vierailuvalmisteluja

Tulevan viikon saamme toimia valtiovierailun isäntinä. Täytyyhän jonkinsortin vastavuoroisuuden toimia, koska juniorin kanssa saimme äskettäin nauttia vieraan osasta Suomessa. Meille tosin matkalaiset tulevat vähän toisesta ilmansuunnasta eli Nousevan Auringon Maasta, sillä asialla ovat toinen seniorin kahdesta veljestä vanhemman poikansa kanssa. Kaksi vuotta sitten hän toi tänne nuoremman ja nyt siis on vanhemman vuoro. Ehkä v. 2013 pojat jätetään kotiin ja vaimo pääsee reissuun?

Olin iloinen kuullessani visiitistä, sillä tämä seniorin velimies on oikein passeli tyyppi enkä ole nähnyt hänen nyt 15-vuotiasta poikaansa reilusti yli vuosikymmeneen. Viimeksi hän tosiaan oli parivuotias taapero ja vanhemmat lahjoittivat mielihyvin meidän juniorille poikansa ulvovan poliisiautolelun. Pojan mielipidettä asiasta ei kysytty.

Onneksi seniori sai työprojektinsa järjestettyä sellaiseen jamaan, että pystyy viettämään kunnolla aikaa veljensä kanssa, sillä minä olen ihan kiinni enkä pysty pitämään yhtään lomapäivää. Tasan ei käy onnen lahjat, mutta toisaalta vastahan olin vapaalla.

Kuusi tuntia vielä ja sitten matkalaisten pitäisi ilmestyä näihin maisemiin. Koti on siisti, vierashuone valmiina ja jääkaappi täytetty. Tervetuloa vieraat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti