sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Maanjäristysvauva

Nyt juuri eletään poikani 16-vuotissynttäreiden aattoa. Hän jakaa tammikuun 17. sellaisten merkkihenkilöiden kuin isosetänsä, Al Caponen ja Benjamin Franklinin kanssa. Koska Martin Luther King Jr:n muistopäivä myös osuu samaan ajankohtaan, niin saa vielä vapaapäivän kaupanpäälle. Vapaapäivistä ei tosin viime aikoina ole ollut puutetta, koska loppujen lopuksi säät aiheuttivat sen, että koulut olivat kiinni koko kuluneen viikon.

Syntymäpäivien lisäksi 17.1. on jäänyt mieleen luonnonmullistusten johdosta. Tasan vuotta ennen pojan maailmaantuloa tapahtui Los Angelesin maanjäristys ja v. 1995 Kobessa rymisteli sitäkin pahemmin. Aikaeron takia saimme tietää Koben tapahtumista täällä 16. päivän iltana ja koska sekä minulla että miehelläni oli siihen aikaan lähisukulaisia Kobessa, jännäsimme tietoja heidän hyvinvoinnistaan (onneksi kaikki hyvin!). Tätini on sitä mieltä, että pojan synnytys sai lisävauhtia järistysuutisten takia. Tiedä häntä, mutta voihan ajatella, että maailma mullistui monella tavalla sinä päivänä - sekä hyvässä että huonossa. Meidän poika joka tapauksessa tupsahti maailmaan kuin korkki shamppanjapullosta. Onnea poika!

3 kommenttia:

  1. Rouva Varsinais-Suomesta16. tammikuuta 2011 klo 23.48

    Syntymäpäiväonnittelut niin äidille kuin pojallekin, tai siis nuorelle miehelle!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos! Tuskin on näistä juhlista selvitty, kun jatketaan seniorin synttäreillä eli tasan viikko väliä näillä miekkosilla.

    VastaaPoista
  3. Vähän myöhäiset synttärionnittelut juhlakaluille! Muistan vielä niin selvästi kun äiti soitti töihin ja kertoi että Kobessa kaikki hyvin.

    VastaaPoista