lauantai 22. tammikuuta 2011

Erinäisiä syntymäpäiviä

Tammikuu on syntymäpäivien aikaa, koska 2/3 ydinperheestämme juhlii silloin eli Juniorin lisäksi myös Seniori. Heillä on tasan viikko väliä, mutta osuvat eri horoskooppimerkkeihin - eläköön se pieni ero! Suom. huom. minä ja poikani jaamme saman kiinalaisen horoskooppimerkin eli jokin yhdysside meilläkin. Yritin pähkäillä, miten miehiä parhaiten juhlistaa ja ajatus rupesi pyörimään Mäkkäriä korkealentoisemman ruoan suuntaan. Osansa tuolla varmasti Ya-Ya Sisterhood -kaverini Rouvan Varsinais-Suomesta yksityiskohtaisilla ja kuvin varustelluilla ruokablogikirjoituksilla. Nyt tosin halusin toisten suoriutua kokkauksesta ja varasin meille pöydän muutama vuosi sitten metropolissamme avatusta ja paljon kehuja saaneesta brasilialaisravintola Fogo de Chaosta.
Tässä minun "Men in Black" ennen kokemusta. Palasimme yhtä hyväkuntoisina ja erinomaisen hyvinravittuina ja tyytyväisinä. Ruoka  tyydytti gastronomiset odotuksemme ja luulenpa, että meille tulevat korkeantason valtiovieraat viedään jatkossa samaiseen ravintolaan... Seniori kehui ruoan lisäksi myös maistamaansa tummaa brassiolutta ja Juniori sai napansa täyteen lammasta, joka sattuu muutenkin olemaan hänen suosikkiaan. Ruokajuomaksi otin Seniorin kanssa viinurin suosituksesta lasillisen brasilialaista punkkua (aika kepeää, mutta sopi hyvin erilaisten lihojen kyytipojaksi). Kyllä nyt kelpaa!

2 kommenttia:

  1. Ooo - olen otettu Ya-Ya Sisterhood-arvosta! Vaikka kyllähän meitä likimain oikeinakin siskoksina voi pitää: ystävyytemme on syntynyt jokseenkin tarkalleen 50 vuotta sitten. Äitini on kertonut, että Suomineito teki meille ensivisiittinsä minun ollessani 8 kuukauden ikäinen. Pitäisköhän pitää jotkut Sisterhood 50-v. bileet?

    Muuten, myös täällä Turuus on vallan mainio brasilialainen ravintola Bossa, jossa olen omine Herroineni käynyt nauttimassa lammasta.

    Ihanalta kyllä kuulosti tuo teidän Seniorinne synttäriateria! Nostamme täällä maljan hänen kunniakseen - ja Sisterhoodin"

    VastaaPoista