torstai 2. elokuuta 2012

"Success is on its way to you."

Viikon parin takaisen kiinalaislounaan jäljiltä seniorimme sai fortune cookiesta tämän tarinan otsikon mukaisen viestin. Se tuntui aika hyvältä enteeltä. Viimeperjantaisessa kirjoituksessani mainitsin, että herra oli pyydetty toiseen työhaastatteluun. Johan oli jo läpikäynyt tässä firmassa noin kolme puhelinhaastattelua ja yhden varsinaisen haastattelun ja nyt siis toisen. Seniorilla on ollut haku päällä jo jonkin aikaa, mutta on vaikea löytää juuri sitä oikeaa yhdistelmää; on vähän kuin löytää itselleen sopiva partneri. Itsellä on tietyt kriteerit, mutta niin on myös vastapuolella.

Toissapäivänä kuulimme, että herra oli valittu - sillä edellytyksellä, ettei hänen taustastaan löydy mitään epäilyttävää - ja eilen hän antoi ilmoitti nykyiselle työnantajalleen irtisanoutuvansa 17.8. lähtien. Uusi pesti alkaa heti 20.8. Ilmoitus tuli jonkisenmoisena yllätyksenä, sillä on ollut talossa jo 14 vuotta ja varmaan ajateltiin hänen jo kuuluvan kalustoon. Hyvin kiintoisaa minullekin näin sivustaseuraajana. Täytyy sanoa, että minulla on ensimmäistä kertaa pitkään aikaan tunne, että tämä on hyvä ratkaisu ja että seniori pääsee toteuttamaan itseään ja venyttämään taitojaan aivan uudella tavalla haasteellisissa kuvioissa. Odotukset ovat korkealla, mutta niin varmaan myös uudella työnantajalla. Seniori on insinöörin perikuva jos kuka ja sen takia kai minäkin olen sietänyt häntä nämä vuodet: hän tietää, miten kaikki korjataan. Siitä on hyötynsä.

2 kommenttia:

  1. ONNITTELUT SENIORILEE!!!!!! JIPPIJEI!!!!

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia! Tuntuu oikein muikealta jopa minusta, kun olen vieressä seurannut seniorin hakuprosessia. Tässä oli vain alusta pitäen ihan eri meininki kuin edellisissä paikoissa, joista seniori oli yrittänyt tärppiä. Nyt odotamme vain sitä viimeistä sinettiä, että uusi työnantaja on saanut kaikki kaipaamansa tiedot eikä mitään takkua löydy. Tosi tarkkaa väkeä tuntuu olevan.

    VastaaPoista