sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

"What's a Railhawk?"

Kuluneen viikonlopun saavutuksiin voi kirjata juniorin ja minun matkan naapuriosavaltioon yhdessä kuuden muun aikuisen ja kahden vaippaikäisen kanssa kanssa katsomaan Silverbacksien jalkapallo-ottelua Carolina Railhawkseja vastaan. Tuo oli meidän ensimmäinen "road trip", vaikka westsidelaiskannattajajoukot ovat vuosien mittaan tehneet sellaisia. Yleensä kerran vuodessa koonneet voimansa ja lähteneet reissuun, mutta meiltä ovat tosiaan jääneet väliin; esim. viime vuonna sen takia, että olin juniorin kanssa menossa Suomeen juuri samoihin aikoihin.

Nyt oli minibussi vuokrattu ja väki rekrytoitu. Lahdimme liikenteeseen hiukka ennen kahdeksaa lauantaiaamuna, sillä matka kestäisi kaikkineen noin 7 tuntia. Perillä piti vielä hankkia majoitus ja sitten ehtiä klo 19 alkavaan matsiin. Loppujen lopuksi osuimme joukkueen kanssa samaan hotelliin, mikä antoi pikantin pikkulisänsä. Peli sinänsä oli äärimmäisen jännitävä ja päättyi 4-4 tasapeliin. Meidän joukkue teki neljännen maalinsa vajaalukuisena yhden pelaajan saatua punaisen kortin, mutta valitettavasti viimeisellä minuutilla vastustaja tasoitti.


Saimme osaksemme ihan kohtuullisen vastaanoton, vaikka pientä "What´s a Railhawk"-herjaa piti tietysti heittää vastapuolen kannattajien kanssa. Eipä heillä ollut pelkäämistä, kun heitä oli 2000-3000 ja meitä 10 vauvoineen. Äänekkäitä me silti olimme ja Silverbacksin pelaajat tuntuivat olevan vilpittömän iloisia kannatuksesta. Ekan maalin jälkeen juoksivat meidän luokse ja pelin loputtua tulivat myös kiittämään. Atlantaan jääneet ystävämme olivat seuranneet peliä telkkarista ja kertoivat kommentaattoreiden huomioineen meidän keuhkojemme kantavuuden.

Tähän yhteyteen sopii oikein hyvin "stand up" -koomikon Gabriel Iglesiaksen oma "Road Trip" kertomus. Sopii siksikin, että satuimme kuuntelemaan samaa autossa kotimatkalla ja koska 2/3 joukoistamme oli hispaaneja.

Gabriel Iglesias - "Road Trip"

2 kommenttia:

  1. No ei voi muuta sanoa, kuin että olette tosiaan omistautuneita faneja! Kyllä joukkueen on syytäkin tulla kiittelemään :)

    PS. Punamustat asut ja liput ovat tehokkaan näköisiä!

    VastaaPoista
  2. Kaikkeen sitä menee mukaan, mutta hauskaa oli kyllä.

    VastaaPoista