perjantai 6. huhtikuuta 2012

Pääsiäistä ja sen sellaista

Katselen ulos ikkunasta rauhaiselle pihakadulle. Aurinko laskee 10 min kuluttua siinä kahdeksan maissa, taivas on kirkas ja ilma tyyni. Asteita 18 oC näin pitkänperjantain kunniaksi. Huomasin juuri tänään yhden velipoikani laittaneen sangen lumisen mökkikuvan fb:iin. Serkkumme oli siihen todennut, ettei krookuksia näy. Eipä niin. Velipojan perheen mökki onkin Keski-Suomessa, ja meillä täällä Syvässä Etelässä puolestaan kukkii vähän yksi ja toinen, Itse asiassa krookusten ja kirsikankukkien aika on jo ohi, mutta atsaleat ovat hyvin kauniita.

Juniori oli kuluneen viikon kevätlomalla ja suurin aikaansaannos oli ajokortin saaminen. Jos kaveri olisi oikein halunnut, niin olisi voinut saada sen jo yli vuosi sitten, mutta hän seuraa omaa aikatauluaan. On tehnyt sen aina. Kun hän oli pikkunassikka, naapuriston lapset tykkäsivät, että oli hassua, kun hänellä vielä oli apupyörät polkupyörässä, mutta juniori ei ottanut siitä mitään stressiä. Hänestä ne olivat hyvin kätevät; miksi ottaa syyttä suotta pois ja tehdä elämänsä takkuisemmaksi. Sama malli tässä. Autolla ajo ei ruvennut oikein kiinnostamaan kuin vasta viime syksynä, vaikka oli saanut harjoitteluluvan jo kaksi vuotta sitten. Hyvä näin. Tämä oli oikein sopiva aika.

Mukava saada kolmipäiväinen viikonloppu! Seniori puolestaan vietti hyvän osan aamupäivästä kasaamalla uutta Bowflex Thread Climber -laitetta, joka oli odottanut neljässä laatikkossa autotallissa tiistaista lähtien. Tykkäsi, että pitää ruveta tekemään jotakin kuntonsa puolesta ja tutkailtuaan eri vaihtoehtoja tämä Bowflex pääsi etusijalle. Se on nyt paraatipaikalla meidän makuuhuoneessa, niin ei ainakaan totuus unohdu. Jospa minäkin ottaisin sen kuvioihin iltojen ratoksi. Toisinaan.

Huomiselle on kivaa ohjelmaa, kun meidän suosikkifutisseura Atlanta Silverbacks avaa kautensa klo 19.30 matsilla San Antonio Scorpionseja vastaan. Ensimmäiset tail gate partyt alkavat jo klo 15 ja tietysti meidän Westside 109:n niiden joukossa. Seniorin kasatessa omaa laitettaan tänään minä hääräsin ompelukoneen ääressä ja ompelin puna-mustia lippuja mukaanotettaviksi. Voi että! Tuosta tulee aika mahtava matsi ja meidän westsideläiset saavat iskujoukoiksi viitisenkymmentä Hash House Harriers -juoksijaa ( "Beer drinkers with a running problem" ). Kävi pelissä miten tahansa, niin ei ainakaan voi kannatuksen puutteesta valittaa. Rummut ovat valmiina ja äänihuulet viritetty.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti