torstai 19. huhtikuuta 2012

Juokseva akka on lepo silmälle


Tai jotakin sinnepäin. Juoksemisesta ei voi tässä yhteydessä ihan puhua, mutta jos juoksemisella käsitetään sellaista yleistyöteliäisyyttä, niin sitten sopii. Nautiskelen parhaillaan viiden päivän viikonlopusta ja nyt juuri on toinen vapaapäivä menossa. Koska tykkään keksiä itselleni tekemistä, niin tällä kertaa vuokrasin n. viisi metriä pitkän roskalavan ja ryhdyin eilen täyttämään sitä lehdillä ja oksilla ja tänään jatkoin harjoituksia. Vielä olisi huomiselle sellainen parin kolmen tunnin urakka ja sitten on tontti kevätkunnossa.

Kun lehdet ovat tasaisena nauhana tontin reunoilla, niin ei oikein tajuakaan, miten hirveästi niitä on. Roskalava näyttää tyhjänä aika massiiviselta, mutta kun siihen kippaa kuorman toisensa perään pihajätettä, niin kyllä se alkaa täyttyä. Nyt olisi tosiaan vielä vähän urakkaa jäljellä huomiseksi ja pidän peukkuja, että saan kaiken mahtumaan! Ohessa pari ennen-jälkeen kuvaa ja todistusaineistoa roskalavasta. Vasemmassa laidassa olisi vielä pikkasen tilaa...









Säät suosivat urakointiani etenkin tänään, koska oli pilvistä ja 15-20 astetta. Eilen sataa tihutti suurimman osan ajasta, mutta ei se pahemmin haitannut. Huomiseksi on luvassa ihan siisti päivä.





Jos joku kuvittelee, että nämä kaksi päivää ovat kuluneet pelkästään pihatöissä, niin pitää korjata se väärinkäsitys. Ei suinkaan. Eilen meni tasan kolme tuntia ja tänään kaikkineen ehkä viisi. Olen siis ehtinyt puuhastaa muutakin. Tänään oli lounasaikaan mennessä melkoinen nälkä ja aivan hirveä hampurilaisen himo. Mielestäni paikkakuntamme parhaat purilaiset saa Hardee´s -nimisestä pikapaikasta eli sinne menin ja otin vielä mansikkapirtelöä jälkiruoaksi. Jopa tuli tuhti olo, mutta koska menin jatkamaan raitista ulkoilmailua, niin ei paljon haitannut. Ennen kotiinpaluuta käväisin kuitenkin TJ Maxx`issa, jossa käyn silloin tällöin saamassa vaateinspiraatiota. Koska osallistun lauantaina viiden kilsan Cheerios-kisaan, niin hankin uuden asun antamaan vähän vauhtia. Olen ollut pari kertaa ennenkin mukana tuossa samassa kisassa ja ekalla yrittämällä sijoituin ikäryhmässäni kolmanneksi! Sain jopa pienen pystin siitä hyvästä. Koska en ole mikään nopea liikkuja, niin minulla kävi tuuri, koska kisa oli tuolloin vielä aika uusi eikä osallistujia kovin paljon (eikä etenkään minun ikäisiäni). Nyt tekisi jo tiukkaa minnekään kärkisijoille pääseminen ja sitä paitsi lauantaina on tarkoitus pelkästään kävellä se yhden tuttavani kanssa. Oli miten oli, hauskaa siitä tulee.

Eipä kuitenkaan hypätä asioiden edelle, sillä tämäkään päivä ei ole vielä ohi. Juniori on varmaan puolen tunnin sisällä lähdössä koulunsa futisjoukkueen kanssa kautensa toiseksi viimeiseen peliin. Pelipaikka on meistä pohjoiseen n tunnin ja vartin ajomatkan päässä. Koska ei tarvitse huomenna mennä töihin, niin voin hyvin huristaa katsomaan eikä haittaa, vaikka kotiintulo menee myöhäiseksi. Peli alkaa klo 19.30. Ehkä saan seniorista seuraa, jos hän ehtii kotiutua töistä ajoissa.

On vaan nautinnollista olla muutama päivä lomalla ja saada hajurakoa työpaikan kiemuroihin. Niitä kun piisaa.






2 kommenttia:

  1. Onpas nätti juoksuasu! Onkos siinä pikkuinen hamonenkin?

    Meillä vaan sataa vettä eikä päästä edes aloittamaan pihahommia. Tylsää...

    VastaaPoista
  2. On hamonenkin. Ellei olisi tuollaisesta asusta kyse, niin tuskin minua näkisi ihan noin lyhyissä hepeneissä. Näitä hamonen-leggins tai hamonen-shortsit -yhdistelmiä näkee jonkin verran. Ehkä sitä kuvitellaan jotenkin säädyllisemmän näköiseksi kuin pelkkiä pöksyjä.

    Toivottavasti teillä ilmat kohta paranevat! Ja elleivät parane, niin kyllä minulla varmaan riittäisi hommia Rouvallekin. Pihatöiden tekeminen on suorastaan terapeuttista.

    VastaaPoista