lauantai 3. joulukuuta 2011

Kongin uusi tuleminen

Olen parissa blogitekstissä kertonut Westside 109 -porukasta, joka kannustaa metropolimme Silverbacks-futisjoukkuetta. Aivan mainio rypäs ihmisiä, joihin ei muuten ehkä olisi tutustunut, mutta yhteinen kiinnostuksenkohde on tuonut meidät samoille raiteille ja niillä olemme pysyneet jo erinäisiä vuosia.

Olkoonkin, että 2011-jalkapallokausi on jo ohi, katseemme on suuntautunut tulevaan ja haluamme seuraavasta äänekkään, hauskan, innostavan ja ehkä kerätä lisää väkeä mukaan huutosakkiin. Tänään tapasimme pienellä porukalla Silverbacks-puistossa. Se oli osin brain storming -sessio ja osin ateljeetunti (tai pari-kolme). Edellinen liittyi rallatuksiin, uuteen nettisivuun (josta varmasti lisää myöhemmin) jne jne ja jälkimmäinen Kongin maalaamiseen. Westsiden perustajajäsen Drummer hankki tämän 55 gallonan porkkanamehunsäilytysastian vuosia sitten ja teki siitä oikean rummun ja nimesi sen Kongiksi. Se on suurin äänitehosteistamme ja oli näihin asti maalattu vihreäksi ja mustaksi ja yhtä kylkeä koristi tyylitelty hopeanvärinen gorillanaama. Aika mainio sanoisin. Vuodet olivat kuitenkin verottaneet maalipintaa ja nyt oli uuden aika.

Päädyimme puna-mustiin raitoihin, koska sellaiset ovat Silverbacksien uusissa pelipaidoissakin. Vähän olutta, vähän maalarinteippiä, vähän automaalia ja siitä se syntyi. Kong sai ihkaoikean olutkasteen (vrt. laivoissa shamppanjapullo kylkeen), kun siirsimme pressua ja rummun vieressä ollut olutlasi kaatui läiskytellen sisällön uudelle maalipinnalle. Se oli oikeastaan piste iin päälle, sillä me olemme enemmän olut- kuin skumppakansaa. Ainakin näissä futispiireissä.

Iloitsimme siitä, että monet viime kauden pelaajista ovat mukana ensi kaudella ja parin vuoden takainen waleslaissuosikkimme Martyn Lancaster on taas saatu ruotuun pelattuaan viimeksi Ft Lauderdalessa. Kaveri oli paikalla tänään ja kävi moikkaamassa meitä. Kuvassa sini-mustassa asusa.

Aika hauska iltapäivä kaikenkaikkiaan! Ties mitä keksimme ensikerralla. Pelikausi alkaa huhtikuussa, mutta me westsideläiset kokoonnumme ennen sitä hiomaan kannustusstrategioita vielä muutamaan kertaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti