perjantai 12. elokuuta 2011

Satula

Kesän Marimekkolakanahankinta - Crate & Barrelista tietenkin - on Maija Isolan Satula. Kun näin sen vähän aikaa sitten valikoimissa, niin se huusi nimeäni aika houkuttelevasti. Pakko oli ostaa. Tätä kuosia ei saanutkaan kuin kuningatar- tai kunkkukokoisena ja koska meillä nyt on se kuuluisa noin puolen vuoden ikään päässyt iiiiiiso sänky makuukammarissa, niin kunkku tuli. Sain tuon pussilakanan pari päivää sitten ja toki piti panna heti koekäyttöön. Kivantuntuinen on ja tykkään väreistä. Kangas ei ole varsinaisesti satiinia, mutta siinä on vähän samaa tyyliä. Jännä nähdä, miltä se näyttää pesun jälkeen. Hyvältä varmaan, sillä ei minulla ole ennen ollut ongelmia C&B:n tuotteiden kanssa ja sieltä olen jo hankkinut erinäiset marilakanat. Ekana yönä seniori nyhti peittoa minkä ehti omalle puolelleen ja lopulta kyllästyin ja menin vierashuoneeseen nukkumaan. Täytyy kehittää parempi strategia ensiyöksi, jotta minäkin pääsen nauttimaan tästä kauniista kankaasta unissani.

2 kommenttia:

  1. Ihana kuosi ja just niin sinun värejäsi! Jännää huomata, että Marimekon kankaat ovat niin erilaisia siellä teillä. Täällä tuo kuosi löytyy noin sadasosan kokoisena.

    Oletteko muuten olleet tyytyväisiä uusiin sänkyihinne?

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos! Itse asiassa tuli vähän meidän äitimuorin mieltymykset mieleen myös, vaikkei tässä violettia olekaan.

    Noista Marikankaista on tosiaan vähän uusia sovellutuksia täällä, kun mallit saattavat olla ihan erikokoisina ja värit erilaisina yhdistelminä kuin mitä itse olisi muistanut niiden olleen joskus aikoinaan. Ei välttämättä haittaa. Tässä nimenomaisessa pussilakanassa kuvion reilu koko on vain eduksi, koska lakana itsessään on kuin mikäkin purje kooltaan.

    Mitä sänkyyn tulee, niin ei ole enää vaihtoon mennyt. Patja on ihan OK eikä ole aiheuttanut uusia kipuja missään. Jos mitään muutoksia tekisin, niin sitten hankkisin nätimmät "raamit" patjan ympärille, sillä nyt meillä on alla metallikehikko (ei mikään kaunistus, mutta sentään aika hyvin piilossa), sen päällä kankaaseen kääritty puukehikko ja sen päällä seniorin ja minun patjat. Haluaisin päästä eroon noista kahdesta alimmasta kerroksesta ja saada jotakin silmää hivelempää tilalle. Mutta se on vain minun omaa pohdintaani, jolle tulen tai en tule tekemään mitään.

    VastaaPoista