torstai 23. helmikuuta 2012

Oho!

Minä ja korkeakorkoiset kengät on aika yllättävä yhdistelmä, mutta tällaisiin kenkiin hairahduin viime maanantaisen shoppailupäivän tuloksena. Lieneekö jonkinsortin keski-iän kriisi uhkaamassa - ehkä laitan hankinnan kriisin piikkiin.

Ainoa myönnytys turvallisuudelle oli se, että varmistin, etteivät korot ole liukkaat kiiltävällä kivilattiallakaan. Loukkasin vasemman kinttuni kolme vuotta sitten nimenomaan liukastelun johdosta (enkä silloin toden totta edes ollut korkkareissa vaan tennareissa) ja olen tullut lähes vainoharhaisen varovaiseksi, jos kävelyalusta on märkä. Nämä eivät ole liukkaat, joten pointsit siitä. Hauska pikkulisä on takana oleva vetoketju, mutta kieltämättä se on pakon sanelema, sillä muuten näitä olisi hankala saada jalkaan.


5 kommenttia:

  1. No Oho2!!!! Onpa kauniit kengät! Ja varpaatkin saa näkyviin, wau.

    VastaaPoista
  2. Nyt pitää sitten yrittää kävellä hillityn hallitun tyylikkäästi.

    VastaaPoista
  3. Tai osallistua sellaiseen korkkarijuoksuun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsopa tästä linkistä virheet, joita aloittelevan korkkarikuningattaren kannattaa välttää:
      http://www.hs.fi/omaelama/artikkeli/Karista+kannoilta+korkkarivirheet+katso+drag-artistin+videovinkit/1135261640027

      Onnea harjoitteluun!

      Poista
  4. Kiitos vinkistä LeenaIrene! Menin heti saamaan videolta oppia. Vedän verhot tiukasti kiinni, etteivät naapurit näe kaikkia strutsinaskelia ja lantionkeinutuksia. Täytyy sanoa, että Osku oli löytänyt hyvän kirjon tyylivirheitä, joita toivon jatkossa välttäväni. Huuu!

    VastaaPoista