torstai 26. tammikuuta 2012

Viikonloppua odotellessa

Pakko oli kokeilla Raadelman Rouvan juustokohokasreseptiä näin torstai-illan aterialle. Onnistui!!! Tosin olen huomannut ennenkin, että KitchenAid-vatkaimeni on tehokas laite ja se tuli taas kerran todistettua, sillä valkuaiset olivat nopeasti valmiita. Kohokas oli muuten hyvää eli se resepti jää kiertoon.
Kiva juttu, että ollaan jo torstaissa. Ilta on sellaisessa vaiheessa, että voisin suunnata suihkuun, sen jälkeen lukemaan hetkeksi ja sitten siirtyä seuraamaan Doc Martinin elämänkiemuroita. Se on hauska sarja.

Perjantaina on odotettavissa tavanomainen työpäivä tai toivottavasti ihan tavanomainen hyvässä mielessä. Illalla klo 22 on juniorin sisäfutismatsi - onneksi se on tosiaan perjantai-iltana, kun vastaavia on ollut viikollakin ja se alkaa jo olla petiaikani. Olen enempi illan torkku, aamun virkku.

Viikonlopulle on ohjelmaa heti enemmänkin. Lauantaina olisi tilaisuus ennakkoäänestää pressanvaalien toisella kierroksella. Mukavaa, kun siihen on mahdollisuus meidänkin metropolissa, koska muuan suomalaisfirma on kuvioissa mukana. Sieltä selvittyäni suuntaan juniorin kanssa suunnittelemaan tulevan Silverbacks-futiskauden meininkejä meidän Westside 109-poppoon kanssa. Ja illaksi on luvassa lisää futista, kun menemme katsomaan juniorin kaverin sisämatsia.


Sunnuntaina juhlimme vielä uutta vuotta Torakkaklubin kanssa. Torakkaklubilla on yli 20-vuotiset perinteet täällä ja se koostuu paristakymmenestä perheestä, jossa mies on japanilainen ja se kauniimpi puolisko ei ole. Allekirjoittanut sai osakseen tämän Gokiburi-kain puheenjohtajuuden toista vuotta sitten, kun tapahtui jonkinmoinen sukupolvenvaihdos. Olen ollut jokseenkin laiska ryhmänvetäjä, mutta toki piti tällainen "shinnenkai" järjestää. Tapaamme yhdessä japanilaisravintolassa ja saamme turista siellä sydämen kyllyydestä. Nuo ovat hilpeitä kokoontumisia. Ja miten torakat tähän liittyvät? Miehet ovat sitä mieltä, että heitä kohdellaan kuin torakoita, joiden pitää vain lymyillä nurkissa ja puolisot ovat vallankahvassa. Surkea kohtalo heillä...

2 kommenttia:

  1. Hyvä suoritus kohokkaan kanssa!

    Ja oikein hauskaa uudenvuodenjuhlintaa teille. Vähäsen kyllä ihmettelen noiden "torakoiden" näkemystä itsestään nurkassa lymyilijöinä...

    VastaaPoista
  2. Ne japanilaistorakat ovat sellaisia reppanoita.

    VastaaPoista