torstai 19. toukokuuta 2011

Iso Suuri

Ei mahda mitään: lankesin ja ostin jo kauan haaveilemani Big Sur -ruokapöydän ja siihen kuuluvan penkin ja ne tuotiin tänään. Otin sen kunniaksi vapaapäivän. Tämä kuuluu Crate & Barrel -kaupan antimiin (joka liike on tehnyt yhteistyötä jo pitkään Marimekon kanssa ja sieltä olen hankkinut erinäiset marilakanat ja pöytäliinat). C&B:llä on muutenkin kaikenlaista kivaa tavaraa valikoimissaan.












Olin jo etukäteen hommannut mehiläisvahaa jemmaan ja käsittelin pöydän ja penkin heti paikalla suositusten mukaan. Keittiö tuoksuu nyt mukavasti laventerilta, kun sattui löytymään sitä sisältävää tuotetta.

Vaikka tämä pöytä on pienempi kahdesta vaihtoehdosta (n. 165 cm pitkä), niin ihan riittävä meidän tiloihin ja täystammisena myös ihan riittävän massiivinen. Sen alle voisi hyvin mennä maailmanloppua odottelemaan ja sitähän muuan uskontokunta povaa tulevaksi lauantaiksi. Ovat jo laittaneet isoja mainostauluja teiden varsille. Ja jos se maailmanloppu ei vielä tule, niin sitten pöytä ehkä käy jatkossa pyörrenmyrskysuojasta - toivottavasti ei tule tarvetta testata!


Olin odottanut kuvaston perusteella pöydän olevan hieman vaaleamman, mutta itse asiassa tämä väri sopii mainiosti meidän vanhojen tuolien kanssa, jotka taas eivät menneet vaihtoon. Jakelupojatkin totesivat, että aika tarkasti on sävyt koordinoitu. Ehkä vähän liiankin tarkkaan ja turvallisesti. Tämän pöydän kanssa sopisivat ihan eripariset/-materiaaliset tuolit. Siinäpä ideaa!

Meillä on jostakin syystä ruvennut olemaan ylimääräisiä nuoria miehiä talossa viikonloppuisin ja se osaltaan laittoi vauhtia tähän pöytähankintaan. Vanha neljän hengen pöytä jatkopaloineenkin alkoi käydä ahtaaksi. Nyt mahtuu kuusi henkeä kepeästi ja tarpeen mukaan varmaan pari kolme sen lisäksi.

Jopa juniori antoi hyväksyntänsä ostoksille ja se on jo paljon se, sillä hän ei meidän arkkikonservatiivina tykkää muutoksista. Ei ainakaan nuorempana.




2 kommenttia:

  1. Rouva Varsinais-Suomesta20. toukokuuta 2011 klo 4.09

    Huikea! Onnittelut - oli kyllä vapaapäivän väärtti!

    VastaaPoista
  2. Tänä viikonloppuna päästään kunnolla testaamaan uutta pöytää, sillä sunnuntaina on tulossa yksi ylimääräinen vieras ja maanantaina (joka täällä on vapaapäivä Memorial Dayn takia) peräti 5-henkinen perhe meidän kolmen hengen lisäksi. Toivottavasti mehiläisvaha on voimissaan! Taidanpa lisätä kerroksen ihan varuuksi!

    VastaaPoista