sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Little Black Dress Challenge

Perjantai-iltana oli kotioven taakse ilmestynyt vaivihkaa paperikassi, josta löytyi mm. oheinen viinipullo. Sain myös ihanan kimpun kukkia. Jäljet johtivat ystävättäreni C:n sylttytehtaalle.

C ja minä olimme muutamia vuosia sitten työkavereita ja pitäneet yhtä senkin jälkeen. Olemme toimineet toisillemme loma-aikoina talonvahteina ja hänen kanssaan on hyvä parantaa maailmaa aina tarpeen tullen jne jne. Osaamme siis mainiosti tämän toistemme tsemppaamisen.

Little Black Dress -haaste sai alkunsa siitä, että C tulee viettämään eräitä pyöreitä vuosia lokakuussa ja haluaa juhlistaa tapahtumaa hankkimalla itselleen tyylikkään pikkumustan. Jos asu on tyylikäs, niin sitten saisi olla kantajakin, joten C haluaa pitää huolta siitä, ettei tässä välillä pääse tapahtumaan suurempia rupsahduksia. Minut on siis rekrytoitu huutosakiksi ja pakkohan siihen on mennä mukaan, kun kerran viinillä ja kukkasilla painostettiin. Huumassani lupasin, etten pelkästään toimi kannustajana, vaan aion olla rupsahtamatta itsekin, sillä onhan sitä lokakuussa syntynyt muitakin merkkihenkilöitä kuin C (olkoonkin, että omat synttärini ovat tällä kertaa kantikkaat jos C:llä on pyöreät). Millaisenhan pikkumustan sitä itselleen löytäisi???? Hmmh... Voi olla, että minun pikkumustani on vaatteen sijasta uusi objektiivi kameraan - mustiahan nekin yleensä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti