sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Kevättä rinnassa- melkein...

Maaliskuu on juuri alkanut ja sen kunniaksi asteet ovat nouseet kahteenkymmeneen - tosin vain tämän viikonlopun ajaksi, mutta sekin riittää. Pääsiäisliljat ovat upeimmassa loistossaan. Tuleva viikko on sitten osoitus siitä, ettei ole vielä pysyvien helteiden aika, sillä jo huomiseksi on luvassa sadetta ja 10 oC ja loppuviikko puolipilvistä, mutta suunnilleen yhtä viileää. Böööö! Olisin toivonut tämän lämpimän sään jatkuvan ainakin tiistai-iltaan, sillä suunnitelmissa on mennä katsomaan Juniorin vanhan lukiojoukkueen futismatsia ja näillä näkymin pitää ottaa mukaan kasa vällyjä, että tarkenee alumiinilehtereillä viidessä plusasteessa (Joo, joo, myönnetään. Minä olen nynny).









Asiasta kolmanteen, veljentyttäreni on tullut kunnioittamaan meitä läsnäolollaan kevään ajaksi ja jo neljäntenä päivänä hänet rekrytöitiin pelaamaan sellaisessa epävirallisessa "kick around" -futismatsissa. Juniori oli myös mukana eli suomalaisten maihinnousu onnistui oikein hyvin. Juniori teki kaksi maalia ja M:llä oli monta yritystä ja yhdessä selkeästi avusti maaliin johtaneessa syötössä. Ei mitään turhia kavereita nämä serkukset! Kuvan blondi on se M. Oli todella hauska olla katsomassa!

1 kommentti:

  1. Voi teitä onnekkaita! Kevään odotus on meilläkin jo kiihkeää, mutta luonto ei siihen kannusta. Aamulla on maa rännän peitossa :(...
    Ja serkuksillakin vaikuttaa olevan kivaa!

    VastaaPoista