perjantai 28. maaliskuuta 2014

Valmuska

Aivan kuin ei meillä olisi riittävästi pussilakanoita... Muutamat alkavat tosin olla sen verran iäkkäitä, että ne pitää varmaan pian siirtää muuhun käyttöön. Käytin tuota ynnä Crate & Barrelin tarjousta hyvinä tekosyinä ja hankin jo vähän aikaa himoitsemani Valmuskan. Se on tuollaisena siniharmaana vähän erikoisen värinen, mutta kyllä aika upea mielestäni. Kangaskin tuntuu hyvälaatuiselta.







Tarkkasilmäinen ehkä huomaa, ettei verho ole aivan suorassa. Johtuu siitä, että Yapi oli ohjaamassa lakananvaihtopuuhiani ja päätyi lopulta verhon taakse ihmettelemään maailmanmenoa.








Pitääpä muuten esitellä tämä tämä joululahjaksi saatu "unisieppaaja". Käytämme töissä yhden kanadalaisen rekkafirman palveluksia ja sikäläisen yhteyshenkilömme äiti (joka on intiaani) oli tehnyt tämän perinteisen mallin mukaan. Tuo dream catcher sieppaa painajaiset verkkoonsa ja sitä myötä eivät tule häiritsemään.






Ja loppuun vielä se verhon takana piileksivä Yapi. Ollaan niin viattoman näköisiä, ettei ikinä. Yapiainen on kaiken lisäksi ihan näinä päivinä täyttänyt kokonaista yhden vuoden eli ONNEA pikku-ukolle!

S

4 kommenttia:

  1. Mielenkiintoista, että Marimekolla on täysin erilaisia kuoseja siellä teidän markkinoillanne kuin täällä. Kävin verkkokaupassa katsomassa Valmuskaa, eikä edes hakukone löytänyt sitä. Mutta onpa kaunis kangas!

    Ja onnittelut Yapille!

    VastaaPoista
  2. Noista eri kuoseista Suomen ja USA:n välillä on ollut juttua ennenkin tai kuvio voi olla tuttu, mutta täällä aivan erikokoisena kuin kuin siellä. Parin Valmuskan alla nukutun yön jälkeen voin sanoa, että IIIIIHANA!

    Yapi kiittää onniteluista. Ei tuntunut olevan moksiskaan merkipäivästä.

    VastaaPoista
  3. Ihan samaa ihmettelen minäkin, että miksi Suomessa ei ole näkynyt Valmuskaa? Tyylikäs kangas, ja taitaa olla puuvillasatiinia, kun hieman hohtaa?

    Yapilla on samanväriset silmät kuin sinulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "We are special" - siksi sitä saa täällä :-). Huomasin tosin, että vain muutama päivä oman tilaukseni jälkeen, tuota ei enää saa C&B:n nettikaupasta (Odotin ja odotin, minkä verran hinta laskisi, mutta sitten meni pupu pöksyyn ja tilasin. Onneksi!). Mahtaisiko olla paikallisessa liikkeessä yhtään jäljellä? Lähinnä hypoteettinen kysymys, koska sain jo omani. Satiinimainen pinta tässä tosiaan on.

      Kieltämättä Yapin silmienvärissä on vähän samaa kuin minun. Toisaalta melko tyypillinen väri kissoille - nätti tietysti.

      Poista