tiistai 31. joulukuuta 2013

Uuden vuoden alkua odotellessa

Hyvää Uutta Vuotta kaikille tasavertaisesti! Juuri nyt on kulunut tunti sitten vuoden vaihtumisesta Suomessa, mutta meillä täällä itärannikon aikaa seuraavilla on kuusi tuntia aikaa nauttia vuodesta 2013.

Meidän perheessä tämä kulunut oli oikein monella tavalla muistiinjäävä ja onneksi enimmäkseen hyvässä mielessä: Juniori pelasi maalivahtina lukionsa futisjoukkueessa, mutta sai kerran tilaisuuden olla kentällä ja teki maalin. Samainen joukkue oli 0-2 tappiolla kovaa vastustajaa vastaan toisessa ottelussa puoliajalla, mutta kokosivat voimansa ja voittivat lopulta 4-2. Menetimme vanhimman kissamme Kaijan maaliskuussa, mutta saimme toukokuussa hieman odottamatta tilalle pienen Yapi-herran; hyvää terapiaa. Juniorin lakkiaiset toukokuun lopulla ja osuivat vielä aivan ihanaksi päiväksi ja meillä oli kivat pippalot. Pääsimme käymään Suomessa elokuussa. Juniori aloitti opiskelijauransa saman kuun lopulla ja sai jopa suomalaisen kämppiksen. Tapasimme syksyllä ystäviä parinkymmenen vuoden takaa. Osallistuimme monen vuoden jälkeen paikkakuntamme Suomiseuran joulujuhlaan ja todella nautimme yhdessäolosta sekä uusien että vanhojen tuttujen kanssa. Joulunaikaan kävimme vuoroin vieraissa hyvien ystävien kanssa ja aahhh! Kaikenlaiset urputukset tuntuvat aika pieniltä tämän rinnalla. Pitäisi varmaan noudattaa saamaani neuvoa ja ottaa esille astia, johon vuoden aikana laittaa lappusia, joille on kirjoittanut mieleenpainuvimmat tapahtumat ja sitten uutena vuonna lukee ne.


"I wish you enough", luin jossakin ja sen toivotuksen annan teille kaikille. I wish you enough of whatever it is that you need. 

Oikein hyvää vuotta 2014!



3 kommenttia:

  1. Oikein onnellista vuotta 2014 teille kaikille! Tuli tuosta sinun "enough"-pohdinnastasi mieleeni piispa Irja Askolan ajatus keskeneräisyydestä. Että pitäisi hyväksyä oma keskeneräisyytensä. Siinäpä sitä sietämistä riittää :)

    VastaaPoista
  2. Keskeneräisyys... Niinpä. Ei kai me oikein valmiita olla koskaan, kun aina on petrattavaa, mutta jos nyt kuitenkin ollaan sillä lailla "lagom" ja hyväksytään tämä keskeneräisys, niin sitten vuodesta 2014 tulee oikein passeli! Hyvää uutta vuotta teillekin!

    VastaaPoista
  3. Ihastuttava toivotus, kiitos siitä! Toivon siis samaten teille: Enough of whatever it is that you need! -Lagom on myös hyvä sana ohjenuoraksi vuoden varrelle!

    VastaaPoista