Koska oli kyse nyyttikesteistä, niin menin tapani mukaan ideoimaan Rouva Raadelman blogisivulle. Olin jo kerran kokeillut lanttupiirasia ja hyväksi havainnut eli siinä eka valinta (jotka tosin nyt tein purkkikurpitsalla ja hyvin sujui) ja makeana tuliaisena piparimausteiset minikuppikakut. Rouva Raadelman ohjeessa kuppikakkujen koristeeksi leivotaan minipiparit, mutta minä käytin röyhkeästi hyväkseni lähikaupasta hankittuja ruotsalaisia Annan piparkakkuja, jotka pilkoin neljään-viiteen osaan ja tökkäsin leipomusten päälle. Mielestäni kuppikakut olisivat olleet aivan kelvollisia ilman tuota pipariviimeistelyäkin, mutta tulipa tehtyä. Kieltämättä olisivat olleet siistimpiä, jos olisin malttanut leipoa oikeaoppisia koristeita. Ehkä ensi kerralla ja silloin voisin myös pursottaa kuorrutuksen sen sijaan, että sivelen sen voiveitsellä kakkusten päälle. Molemmat ruoat kävivät kaupaksi, vaikka pöydässä oli graavilohivoileipiä ja joulutorttujakin.
Jännittävää joulunodotusta kaikille!
Söpöjä nuo sinun minikuppikakkusesi! Ja hauskaa kuulla, että joku tykkää lanttupiirasista. Meillä ne eivät saavuttaneet muuta suosiota kuin leipurin :)...
VastaaPoistaNo jopa nyt, etteivät lanttupiiraset teillä kelpaa! Ihan näppärää ruokaa minusta ja siinä saa lanttukiintiön täyteen hyvällä tavalla.
VastaaPoista