sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Rocks and more rocks

Hankkimastani Marimekon kunkkukokoisesta Kivet-pussilakanasta on riittänyt hupia pitkäksi aikaa. Minähän tein siitä hieman pienemmän pussilakanan & tyynyliinoja juniorin opiskelijaboksiin ja myöhemmin käytin taustakankaana torkkupeittoon. Koska kangasta oli vielä vähän jäljellä, niin ompelin itselleni leveän paidan.

Virittelin sen roikkumaan takapihan luumupuuhun ottaakseni kuvia ja asu näyttää lähinnä variksenpelätiltä. Seniori tuli juuri katsomaan otoksia ja sanoi "muu-muu". Kehtaanko edes esiintyä julkisesti tämä päällä, jos se antaa mielikuvia lehmästä. Unintended consequences... Jospa siitä tulee siivousmekko.













Löytyy takapihalta muutakin eläimistöä kuin lehmiä, mutta tätä pitää vartavasten hakea, koska se maastoutuu aika hyvin.


4 kommenttia:

  1. Kivalta tuo paita näyttää! Voisit myydä mallin Marimekkoon :)

    VastaaPoista
  2. Siinäpä vasta ajatus! Voisin päästä ihan ansioille.

    Paidasta tuli ihan oikeasti mukava olkoonkin, että se luo tietyn kansanosan päähän mielikuvia märehtijöistä. Olisi ehkä kuitenkin pitänyt tehdä pari tyynyliinaa lisää ja ommella paita jostakin hieman hillitymmästä kankaasta. Minä kun olen hyvin hillitty ja huomiota herättämätön.

    VastaaPoista
  3. Hienoja molemmat, sekä kolttu että kissa! Onko sulla siellä jotain kuminauhalankaa alulankana tuossa rypytetyssä osiossa?

    VastaaPoista
  4. On kuminauhaa juu. Sellaista aika kapeaa ja pehmeää. Ostin kerran yhdestä poistomyynnistä ison rullan ja arvelin, että joskus sille vielä löytyisi käyttöä ja nyt se oli ihan omiaan.

    VastaaPoista