sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Shoyu ramen

Shoyu ramen on aivan ehdottomasti laitettava tähän blogiin. Ainakin täällä USA:ssa muutama opiskelijasukupolvi on välttänyt nälkäkuoleman ostamalla kaupasta parillakymmenellä sentillä purkillisen mikrouunissa kuumennettavia ramen-nuudeleita ja pärjännyt taas seuraavaan päivään. Makuvaihtoehtoja on laidasta laitaan: kanaa, pihviä, katkarapuja... Joo, joo - minäkin. Vieläkin tulee joskus (joskaan ei kovin usein; näette varmaan sen pyhimyskehän pääni ympärillä) ihan sentimentaalisista syistä kokeiltua niitä ja huomasin, että seuraava sukupolvi seuraa samoja jalanjälkiä (enkä minä myönnä, että junioria olisi nälässä pidetty. Ne on kai ne geenit).

Nyt en kuitenkaan halua mainostaa noita halpisversioita, vaan ehta oikeaa - näin suomalaissilmin ainakin - jonka bongasin Bon Appetít -lehden viimeisimmästä numerosta eli siis Shoyu ramen parhaimmillaan. En ole vielä ehtinyt itse kokeilemaan, mutta kuvauksen perusteella tämä voisi olla taattua tavaraa. Allaoleva kuva on Bon Appetít´stä lainattu. Olen utelias kuulemaan kokemuksia, jos joku kokeilee. Minä kyllä aion testata, mutta vaatii kaupassakäyntiä ensin.

Huomasin juuri, että blogi on päässyt yli 10 000 lukijakerran. Vautsi! Olenpa minä kiinnostava. Hah! (Punastelen mielihyvästä)

3 kommenttia:

  1. Onnittelut 10K-kävijämäärästä! Hieno homma!

    VastaaPoista
  2. Hitusen outo ajatus, mutta mikäpä siinä.

    VastaaPoista
  3. Namnlös men mycket bekant. Ser mycket gott ut! Meddelar så här att jag får mina mail returnerade efter ca 4! dagar då jag skriver e-mail till dej.. Annars allt väl.Sommarvärme i Palo ännu skriver moster.

    VastaaPoista