perjantai 14. syyskuuta 2012

Että osaa olla hyvää




Ihan pakko laittaa oheinen resepti nimenomaan sen viikunapossun takia. Kävin viikolla meidän Publix-ruokakaupassa ja satuin apajalle, kun siellä oli em maistijaiset (myös sitä "sweet figlets"-jälkiruokaa oli tarjolla). Voi herranjestas, että oli hyvää! Nappasin reseptilehtisen ja ostin ainekset, vaikka unohdinkin "siemenet" eli sienet. Juniori pitää sienistä, mutta kulkevat usein siementen nimellä. Tuosta tuli meidän perjantai-illan ateria ja tarjosin sitä riisin kera. Sopi just eikä precis!

1 kommentti:

  1. Varmasti oli herkullista, aivan hurmaavat raaka-aineet. Tuo jälkkäri muistuttaa "omenamunkkeja", joita tehdään hapokkaista kotimaisista omenoista. Nam ja slurps!

    VastaaPoista