sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Veckans pyssel




Arvatkaapa, mikä tämä on? Vinkkinä "Montako insinööriä tarvitaan lampun vaihtamiseen? Kolme. Yksi vaihtaa lampun ja kaksi avaa shamppanjapullon." Tosin nyt ei ollut kyse pelkästä lampusta, vaan koko valaisimesta ja silloin riittää yksi Uchimurina; etenkin, jos vielä Seniori on poissa hälisemästä.

Talomme ruokasalin (lue: toimiston: syömme keittiössä, kun siellä on hieno pöytäkin) alkuperäiseen varustukseen kuului kullattu kynttelikkö. Aivan kammottava, mutta se kuului tietyn tyylisuunnan makuun 90-luvulla eikä meidän tullut sitä vaihdettua. Osin laiskuudesta ja osin, koska ei meillä ei ollut sopivia tikkaita (Olispa viulu, osaispa soittaa). Nyt vuosien mittaan kynttelikön 12 lamppua pimeni yksi toisensa jälkeen enkä piruuttanikaan vaihtanut uusia tilalle, vaan hankin jo vuosi sitten uuden valaisimen odottamaan aikaa, jolloin viimeinenkin tuikku sanoisi sopimuksen irti. Sain odottaa elokuulle asti. Tänään lopulta kävin hankkimassa sopivat tikkaat ja ryhdyin toimeen.

Aika style, vaikka itse sanonkin. Ja toimii!









Olin saman tien tuikata sen kullatun kammotuksen roskiin, mutta näin syksyn ja sen mukana haluviinin lähestyessä kekkasin sille uusiokäyttöä. Senhän voisi vaikka ruiskumaalata mustaksi ja ripustaa kuistille tai puun oksalle rekvisiitaksi. Eikä edes tarvitsisi maalata, sillä se on jo muutenkin sopivan pölyinen.

Jos ei tästä saa haluviinikoristetta, niin sitten ei mistään!

1 kommentti:

  1. Kolminkertainen hurraa-huuto suomalaiselle naiselle! - Ja hei, kyntteliköstä tulee varmasti mainio haluviinikoriste. Siihen vielä hämähäkinseittejä roikkumaan...

    VastaaPoista