perjantai 29. kesäkuuta 2012

Tarkenee...

Kesä on tullut näille leveysasteille oikein tosissaan. Toki täällä Syvässä Etelässä kesäisin on lämmintä, mutta eipä olla nyt muutamaan vuoteen neljääkymmentä astetta sivuttu. Tänään oli sellainen päivä ja vielä tätä kirjoittaessa - klo 19.22 - mittari kotona näyttää 34.4 oC. Viikonlopusta on myös tulossa kuuma: jos päästään luvattuihin maksimilukemiin, niin nähdään 41-42 oC. Ah onnea, että tuli uusittua ilmastointi kreivin aikaan keväällä, sillä nyt on kotona oikein mukavaa. Ei liian kylmää eikä liian kuumaa. Jännä nähdä, millaiset lähikuukausien sähkölaskut ovat viimevuotisiin verrattuina, sillä uuden laitteen pitäisi myös olla huomattavasti vanhaa tehokkaampi, mutta toisaalta energiaystävällisempi.

Vaikka meidän mirrit mielellään partioivat pihapiiriä, niin nyt mieluimmin tekevät sen yöaikaan ja päivisin loikoilevat laiskasti sisällä. Seuraavassa elämässä voisin oikein hyvin olla kotikissa, sillä ainakaan meidän neitien elämässä ei pitäisi olla paljon valittamista.

**************************

Lauantaina 30.6. oli kaupunkimme virallinen lämpötila 105 F eli 40.5 oC, joka mitattiin klo 16.05. Sunnuntaiksi ennustetaan 104 F eli 40 oC. Että näin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti