lauantai 11. kesäkuuta 2011

On se vaan taitava!

Hankin keväällä Conversen marimekkokankaiset lenkkarit ja niiden mukana tuli myös pussukka, joka kaiketi oli tarkoitettu kenkäpussiksi. Minusta se on kuitenkin aivan liian hilpeä hautuakseen jossakin komeron nurkassa tai matkalaukun uumenissa kenkiä suojaamassa. Näkyvästi käyttöönhän se pitää saada! Alkuperäismuodossaan siinä oli kengännauha, jolla pussinsuu kiristetään, mutta se ei oikein ole hyvä ratkaisu etenkin, jos pussin haluaa hyötykäyttöön; kangas on kaiken lisäksi sangen kankeaa. Niinpä näppäränä tyttönä vetäisin kengännauhan pois ja ujutin tilalle kaksi mustaa nyörinpätkää ja kiinnitin niiden päät pussin kumpaankin pohjakulmaan. Näin sain tehtyä pikkurepun, jota on helpompi kantaa kuin sitä alkuperäistä.















No niin! Vasemmalla ennen ja oikealla jälkeen ujuttamis- ja ompelutyön. En minä yhtään kehu, mutta...

4 kommenttia:

  1. Rouva Varsinais-Suomesta12. kesäkuuta 2011 klo 2.48

    No on, ei voi muuta sanoa! Pääseekö minireppu sattumoisin Suomen-matkalle?

    VastaaPoista
  2. Sattumoisin. Pitäähän sen toimivuus testata ihan käytännössä.

    VastaaPoista
  3. Vilken fin ryggsäck du förvandlade skopåsen till! Måste också gräva fram symaskinen när semestern börjar. Har lite vimplar som måste sys färdigt. (Är galen i vimplar, det är väldigt inne bl a i scrap- och inredningsvärlden.)

    VastaaPoista
  4. Du ska inte berätta till nån men det var en mycket enkel förvandling. Jag tror att jag får en hel del användning av den lilla ryggsäcken.

    Vimplar... Jag måste undersöka det litet närmare. Kanske då vi träffas om ett par veckor - jag hoppas vi träffas!

    VastaaPoista