sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Viikonlopun aikaansaannoksia

Kolmipäiväisen Memorial Day -viikonlopun kunniaksi sain perjantaina odottamani paketin Sports Scarf -firmasta. Meidän Silverbacks-futisjoukkueen kannattajaporukka Westside 109 on keväällä ruvennut puhumaan ihka omien huivien tilaamisesta. Meillä kaikilla on jo muhkea kokoelma Silverbacks-huiveja, joita tietysti saa ollakin, mutta koska haluamme esiintyä yhtenäisenä ryhmänä ja koska toisinaan käymme porukalla myös muissa tapahtumissa, niin tämä sopisi systeemiin.


Sain Jeff2:n tekemään muutamia ehdouksia malliksi ja niistä äänestettiin yhden tail gaten aikana. Vasemmalla oleva sai eniten ääniä, mutta koska em. firma ei laskuttanut sen enempää, jos laitoimme toiselle puolelle eri designin, niin valkkasin tuon oikeanpuolimmaisen Jeff2:n muista ehdotuksista. Sain siis 50 huivia perjantaina ja eilen niistä hävisi jo neljä sen siliän tien, kun tapasin westsidelaisia kumilautaulun puitteissa. Olivat todella tyytyväisiä lopputulokseen ja täytyy sanoa, että niin olen minäkin. Näissä on vielä se etu, että ovat ohuehkoja polyesterhuiveja, jotka ovat helpompia kesähelteillä kuin paksummat Silverbacksien kudotut akryylihuivit. 15 taalaa ja saat sinäkin omasi!









Tapasin siis tosiaan westsidelaisia eilen. Yksi porukastamme eli Nuthead vietti synttäreitään ja oli löytänyt tosi hyvän tarjouksen High Country Adventures´in parin tunnin kumilautailuun Ocoee-joella Tennesseessä (oheinen kuva on heidän nettisivultaan). Meitä piti olla 6 paikalla, mutta loppujen lopuksi Juniori ei päässyt tulemaan, koska hänet oli kutsuttu kaverinsa high school -päättäjäispippaloihin. Plan B oli entinen työkaverini C, mutta hänellä oli jalkapallokiireitä. Plan C eli Seniori ei sekään onnistunut, koska mies oli sitä mieltä, että haluan hänet sinne pelkästään henkivakuutusrahojen takia. Oli varma, että kippaan hänet lautalta sopivan tilaisuuden tullen ja Ups! Sinne meni! Bye-bye! Meitä oli siis porukassa lopulta viisi henkeä, mutta voi että, miten hauskaa se kumilautailu oli. Olen ennen kokeillut pelkästään kanootilla melomista suht tyynillä vesillä ynnä kerran Espoon rantoja kiertämässä kajakilla, mutta tässä oli jopa vähän koskenlaskumeininkiä. Maisemissa oli myös hitusen veljenpoikani J:n Kaakkois-Aasian matkakuvien tunnelmia, kun näimme yllättäviä puiden peittämiä kukkuloita. Ja tietysti kuulimme mielessämme Syvän Joen banjot taustalla, kun tuolla on vähän sitäkin henkeä....

Tänään kävin katsastamassa vuosittaisen Decatur Arts Festivalin antia. Ai jai! Podin jo jonkinmoista puutostautia, sillä viimevuotinen visiitti jäi tyngäksi Juniorin omien lakkijaisjuhlien takia. Siellä on todella hyvätasoista taidetarjontaa laidasta laitaan: keramiikkaa, koruja, lasia, valokuvia, maalauksia, vaatteita, puutöitä. Vaikka mitä. Tässä minun kolme hankintaani. Usein hyppysiini takertuu pieniä uniikkisavesineitä eikä tämä kerta ollut mikään poikkeus. Tuo kolmijalkainen astia muistutti minua yhdestä juniorin tekemästä kirahvista (jolla tosin oli neljä jalkaa ja joka oli keltainen :-)). Pieni kukkamaljakko taas sopi tunnelmiin väriensä puolesta, koska äitini piti tuollaisesta pehmeästä violetista. Alimmassa kuvassa oikealla on pieni viinimuki - tai kävisi varmaan teemukista japanilaiseen tyyliin. Ellei jo käynyt selväksi, niin olen tykästynyt viime aikoina turkoosinsiniseen...





Huomenna on se varsinainen Memorial Day ja silloin on suunnitteilla pyhiinvaellusmatka paikkakunnan IKEA:an. Jos ei muuta, niin servettejä voisi ainakin hankkia.





Nauttikaapa viikonlopusta! Ja hyvä Suomen Leijonat! Onnittelut hopeamitalista!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti