sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Korvissa soi

En varmaan olisi voinut valita parempaa viikonlopputekemistä juniorille kuin varata liput Atlantassa pelattuihin Concacaf Gold Cupin neljännesvälierien Panama-Kuuba ja Meksiko-Trinidad & Tobago -otteluihin eilen. Juniori on pelannut jalkapalloa pienen ikänsä ja on suunilleen kävelevä futistietosanakirja, joten tuo sopi kuin nyrkki silmään.

Areenana oli Georgia Dome, jonne parhamimllaan mahtuu noin 75000 katsojaa. Panama-Kuuba oli enemmän sellainen alkupala (Päättyi 6-1). Arvioisin, että ehkä 15-20000 katsojaa oli paikalla, mutta Meksiko-matsi näytti vetäneen koko eteläisen naapurimme siirtolaisiksi paikalle ja virallisen tiedon mukaan siellä oli 54229 henkeä, joka oli ennätys Atlantassa jalkapallo-ottelussa (tämähän on pesäpallon, amerikkalaisen futiksen ja koripallon luvattu maa). Tunnelma oli katossa ja se katto oli korkealla.

Juniori pelaa sunnuntaisin hispaaniliigassa, jossa on myös karibialaisia mukana, joten hänen oli hieman vaikea valita, ketä kannustaisi toisessa matsissa, mutta sitten veri veti Karibian puolelle ja kaveri taiteili itselleen T&T:n lipun mukaisen  paidan. Aika style, vaikka itse sanonkin! Herätti ansaittua huomiota.


Täällä mekin...










...meksikolaisten ympäröiminä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti