sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Uudistuksia

Helmihyasinttien mukana toivottelen hyvää alkavaa kevättä olkoonkin, että ollaan saatu nauttia (?) hyvinkin sateisista päivistä viime aikoina. On ollut kalsean kylmää, mutta ei juuri meidän nurkilla mitään myrskyjä. Tänään kuitenkin aurinko päätti näyttäytyä koko komeudessaan ja samalla asteetkin nousivat kahdeksaantoista asti! En valita. Olen myös viimeisen parin viikon aikana huomannut lintujen voimistaneen aamukonsertointiaan eli kyllä se kevät tosiaan taitaa olla tuloillaan, vaikka jo huomenna palataan säiden suhteen siihen sateiden maailmaan.

Kevään kunniaksi seniori tempaisi ja osti eilen uuden auton.Vanhalla oli ikää 10 vuotta ja juniori sai periä sen. Se Honda Element on hyvässä kunnossa ja sopiva menopeli juniorille, kun kuitenkin hänellä alkaa olla menoja sinne ja tänne eikä täällä oikein sitä julkista liikennettä ole, vaikkemme edes asu missään kairassa. Seniori taas halusi itselleen pienempiruokaisen auton, kun joutuu ajelemaan 50 kilsan työmatkoja suuntaansa päivittäin ja sihdissä oli ollut Honda Insight hybridimalli. Sellainen löytyi ja sai tingattua auton kohtuuhintaan. Auttoi varmaan, että kuukauden loppu on käsillä ja autokauppias halusi saada myyntikiintiön täyteen ja toisaalta tuo Insight ei täällä kuulu kaikkein suosituimpien autojen kastiin. Se kun on amerikkalaisen mittapuun mukaan aika pieni.
Toisaalta me emme ole NIIN isokokoisia ja perheessä vain kolme henkeä ja useinmiten tuo kuitenkin olisi pelkästään yhden käytössä. Eiköhän se täytä tehtävänsä luotettavana työmatka-autona. Aika style minusta ja virtaviivainenkin, mutta niin kai sen pitää ollakin, kun on sellainen bensapihtari. Saapa nähdä, mitä seniori tuumii, kun on ajellut sillä muutaman viikon.

Seniorin autokaupat ja Elementin periytyminen tulivat juniorille täytenä yllätyksenä, sillä emme halunneet tuottaa hänelle pettymystä, jos kuitenkin asia siirtyisi myöhempään. Jutun kruunasi vielä se, että seniori hankki Elementiin uuden radion, koska vanhalla oli ikää jo yli 20 vuotta ja oli aikoinaan siirretty toisesta autosta. Asensi radion tänään ja juniori pääsi jo testaamaan sitä ja hyväsi havaitsi. Kyllä elämä on ihanaa!

2 kommenttia:

  1. Tyylikkään näköinen auto Seniorilla! Paljon onnellisia kilometrejä, tai mailejahan ne teilläpäin taitavat olla.

    VastaaPoista
  2. No onpa tyylikäs menopeli tosiaan! Ja hybridi - siitä pisteet! Mutta kyllä se sitä siilikoristetta vaatii. Laitetaan toimeksi :)

    VastaaPoista