lauantai 7. helmikuuta 2015

Vähän päivitystä siihen kiropraktikointiin

Päätin antaa parin kolmen viikon kulua ennenkuin kirjoitan lisää Seniorin kiropraktikkokäynneistä. Kaveri käy tätä nykyä kahdesti viikossa saamassa hoitoa ja toistaiseksi ollaan niksautettu jne niskaa ja selkää. Kuulemma vähän myöhemmin siirryttäisiin polveen. Ehkei ole järkevää tehdä mitään polvelle ennenkuin selkää saadaan suoristettua ja voihan olla, että jo sen alueen paraneminen heijastuisi myös polven seudulle???? Hoidot eivät kuulemma satu - eikä niiden tietysti pitäisikään sattua - ja Seniori on sitä mieltä, että niistä on jo ollut vähän hyötyä. Sanoi huomanneensa nyt kolmen viikon jälkeen, että housujenpukemismanööveri on helpompi kuin ennen (jalkojen nostaminen).

Kiropraktikko oli sanonut, että perussuosituksena tämäntyyppisten niska-selkä-polvivaivojen hoitoon on käynti kahdesti viikossa kolmen kuukauden ajan ja sitten visiittejä harvennettaisiin, mutta oli sitä mieltä, että nyt luultavasti saadaan tuloksia nopeammin, koska Seniorin vaivat eivät ole pahimmasta päästä.

Röntgenkuvissa oli näkynyt selässä ja niskassa olevaa mutkaa. Ei siis kauhean vakavaa, mutta sellaista, että jopa Seniori oli nähnyt eron normaalikuviin.

Olen tyytyväinen, että Seniori on kaikesta päätellen löytänyt sopivan ratkaisun & ratkaisijan vaivojensa hoitoon. Jos ei tarvitse ajatella ajoittaisia kipuja ja jäykkyyttä yhtä usein kuin ennen, niin aina parempi. Olen hyvin utelias, mikä on tilanne, kun päästään maaliskuun puolelle.

Apropå, meillä on töissä ensi viikolla "hyvänolon" lounastapahtuma ja sinne tulee puhumaan nimenomaan Seniorin kiropraktikko. Aikoo käsitellä kahta aihetta eli kehon ja mielen yhteyttä ja stressinlievitystä. Minä tietysti heti ilmoittautumaan mukaan...

Tänä iltana saan stressinlievitystä jääkiekkomatsia katsellessa; mukana Juniori ja joukko futiskannattajakavereita. Juhuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti