torstai 1. tammikuuta 2015

Parhainta uutta vuotta!


Vuosi 2015 alkoi minun osaltani vasta aamunkoitteessa, sillä olin sopivasti nukahtanut klo 23.53 viime yönä. Juhlistin uutta vuotta kipuamalla 1½ km:n reitin Stone Mountainille. Oikeastaan minun oli tarkoitus olla huipulla auringon noustessa klo 7.42, mutta itse asiassa olin vasta parkkialuella siinä vaiheessa.  Lampsiessani ylös sain vastaani ihmisvyöryn, sillä Atlantan korealaisväestö oli ollut liikekannalla jo aikaisin. Ei siinä mitään, jättivät aurinkoa minullekin. Aika ihana kävely kerrassaan, sillä ilma oli niin prikulleen sopiva: pari lämpöastetta, tyyntä ja vain muutama hassu pilvenhattara taivaalla. Eihän tällaisen alun jälkeen voi tulla kuin aivan mahtava vuosi!


Atlantan suuntaan on kauniina päivänä nätti näköala. Stone Mountain on 251 m ympäristöään korkeammalla ja 514 m merenpinnan yläpuolella.



Avantouintia olisi voinut harrastaa, sillä huipulla ollut lätäkkö oli osin jääpeitteessä, mutta oli siellä avovettäkin.



Hyvä vuosi kaikille, eiks jeh. Menestystä, terveyttä, ystäviä, kaikkea hyvää passelisti!

2 kommenttia:

  1. Huimia kuvia! Voi jos olisimme lähempänä, saisit minusta oitis kaverin tämmöisille retkille! Hyvää akanutta vuotta ja kaikkea passelisti myös Sinulle!

    VastaaPoista
  2. Ilman muuta! Kerranhan me käytiin yhdessä tuolla huipulla, mtta silloin taidettiin mennä köysiradalla??? Seuraavalla kerralla sitten kävellään. Hyvää uutta vuotta teidän väelle!

    VastaaPoista