perjantai 21. joulukuuta 2012

Talvipäivänseisaus

Tämä 21.12.2012 piti sisällään kaikenlaista, mutta myös paljon melua tyhjästä, sillä mayojen kalenterin perusteella oli povattu jopa maailmanloppua. Jos maailma on loppunut, niin sitten elän eri todellisuudessa  (mikä tietysti voi olla mahdollista). Mayat itse eivät laskeskelleet tälle pävälle muuta kuin yhden ajanjakson loppua ja uuden alkua, mutta kätevästi nykypäivän profeetat sen syklisyyden unohtivat ja takertuivat vain THE END:iin.

Talvipäivänseisaus, yhden työkaverin synttärit, viimeinen työpäivä tänä vuonna, seniorin toinen Japaninmatka vajaan parin kuukauden sisällä... Siinäpä niitä muita tapahtumia. Jo jonkin aikaa oli ollut tiedossa, että välipäivät tulevat olemaan melko rauhalliset töissä, mutten varmasti tiennyt kuin vasta viime viikolla, että voin ottaa vapaata koko tämän loppuvuoden ja palata kuvioihin vasta 2.1. Juniorillakin on tietysti juuri nyt oma joululomansa (joka muuten on viimeinen sellainen ennen jatko-opiskelujen alkamista). Maistelin tuota yhdistelmää mielessäni ja tuumin, että harvoin tulee näin oivaa tilaisuutta päästä tekemään jotakin kivaa ja niinpä minä... Aijai! Enpä taida paljastaa kuin vasta jälkikäteen, mitä minulla on mielessä.



Vain kolme päivää jouluaattoon! Tässä yksi tunnelmaan viritetty talo meidän lähiöstä. Ei ole meidän, vaikka samanlainen onkin ja saman kadun varressa parinsadan metrin päässä. Meidän koristelut ovat paljon vaatimattomammat.


Oikein iloista joulua kaikille ja paljon onnea uudelle vuodelle!

2 kommenttia: