keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Haluviini 2012

Syyskuun alkupuolella esittelin uutta kattolamppuratkaisua, jossa tämä kultainen kynttelikkö sai väistyä hieman modernimman valaisimen edestä meidän toimistossa. Haluviinikoristeeksi tämä on kuitenkin aivan omiaan.
 Rumihia haudattuna autotallin seinustalle...

Kameliakin on aloittanut kukintansa. Hieman aikaisin tänä vuonna, mutta jospa siinä riittää puhtia joululle asti.  Kuuluu minun suosikkeihini - varmaan juuri siitä syystä, että jopa minä olen saanut sen viihtymään pihallamme.



Haahuilija kuistilla. Se tulee takaisin joka haluviini ja onnistuu säikyttelemään nuorta väkeä aika hyvin.
 Ensimmäiset tämänvuotiset karkinkerääjät aloittivat kierroksensa jo kuuden maissa. Hyväntuulisia ehkä 10-14 -vuotiaita, mutta eivät olleet pukeutuneet mihinkään asuihin. "Pöh!" sanon minä, vaikka annoinkin heille karkkia. Naapurintyttö kertoi antavansa porkkanoita niille, jotka eivät ole pukeutuneet. Toivottavasti hänellä on iso varasto, sillä tuonne upposi jo puoli tusinaa, Myöhemmät vieraat olivat oivaltaneet jutun juonen ja olemme nähneet monen sortin rimpsessoja, robotteja sun muita kummajaisia.


PÖÖÖÖÖÖÖ!

4 kommenttia:

  1. Huhuu. mahtavat Halloweenitsydeemit teillä tänäkin vuonna! Tuo lamppu on ihan huippu!

    VastaaPoista
  2. Hui kauhistus!!! Karmea tuo pääkallokummitus. En uskaltaisi edes tulla kotiin jos tuollainen olisi vastassa myöhään illalla. Mutta kattolamppujuttu on tosi onnistunut!

    VastaaPoista
  3. Meinasin heivata sen kultaisen kynttelikön haluviinin jälkeen kaatopaikalle, mutta mutta. Pitäisikö säästää vielä ensi vuodeksi? Se on niin kamala, että on ihana.

    VastaaPoista
  4. Hei kai yksi kynttelikkö nyt autotalliin mahtuu? Tuohan on aivan mahtava..

    VastaaPoista